vrijdag, augustus 22, 2008

Weg met de vakantiekilo’s


Heb je ook vaak last van overtollige vakantiekilo's? De nazomer is hét moment om daar iets aan te doen.

Wilt u gezond en verantwoord afslanken in groepsverband? Dan zijn de cursussen van EGA Nederland vast iets voor u. Door heel Nederland worden deze cursussen gegeven. In de regio Bronckhorst kunt u o.a. de EGA cursus volgen op maandag en dinsdag in Wichmond voor de tijden zie www.egawichmond.nl
U krijgt op deze cursus informatie over gezond afslanken, stimulans,tips en ideeën van een goed opgeleide cursusleidster. De eetwijzer van EGA Nederland geeft dagelijks gezonde voeding zonder honger.Calorieën en punten tellen komt er niet aan te pas maar en uitgebalanceerd programma zorgt voor succes.
Al 27 jaar zorgt deze manier van eten voor gewichtvermindering bij velen.
Wat ook niet onbelangrijk is: vele mensen voelen zich beter dan ooit. meer energie dan voorheen.Ook mensen met te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, suikerziekte, migraine, enz. hebben baat bij het EGA programma.
Zonder honger en met de heerlijkste maaltijden raakt u uw overtollige kilo's kwijt. Geen calorieën of punten tellen maar gewoon gezond en verantwoord eten.
De EGA eetwijze staat in het boekje de EGA eetwijzer deze krijgt u bij inschrijving., heeft al 27 jaar velen mensen gelukkig gemaakt met het behalen van hun streefgewicht. De sleutel tot succes.
Gezond en verantwoord afslanken zonder honger te hoeven hebben! Wie droomt daar niet van. De eetwijze van EGA Nederland help u daarbij. Met deze eetwijze kunt u op een verantwoorde manier uw kilo's kwijt raken zonder honger te hoeven hebben. U eet drie gevulde maaltijden en aan tussendoortjes is ook gedacht.U hoeft geen calorieën of punten te tellen. Het enige wat u hoeft te doen is genoeg en verantwoord te eten!
Bent u nieuwsgierig geworden, sluit u dan aan bij een van onze cursussen. Kijk voor cursusplaatsen op www.eganederland.nl U zult verbaast staan van het resultaat van deze manier van afslanken.Zonder honger, met het gezin mee eten en geen liflafjes. EGA is de sleutel tot een blijvend succes!!!!

EGA-Wichmond :Wilt u meer informatie, of u laten inschrijven kunt u bellen met
Paula Sanders 0575-441801