zondag, mei 02, 2010

Hou je aan de EGA eetwijze.

Vaak wordt er geklaagd dat afvallen in de zomer zo moeilijk is. De bedrijfs BBQ, een ijsje op een terrasje, en dat heerlijke ontbijt buffet tijdens de vakantie. Al met al gelegenheden genoeg om je lekker te buiten te gaan, en dan merk je dat de geest sterk is, maar het lichaam zwak... Toch is het mogelijk om 5 tot 10 pond gewicht te verliezen tijdens de zomer als je rekening houdt met de volgende tips:

Hou je aan de EGA eetwijzer, wil je graag afvallen zul je je eetwijze moeten aanpassen. EGA helpt je hierbij, ook deze maand weer een EGA voorbeeld menu met heerlijke recepten.

Meer bewegen.
Ga meer bewegen. De zomer is bij uitstek de periode om meer te bewegen. Stap eens op de fiets op een mooie zomeravond en geniet van de zonsondergang. Als je met de bus naar je werk toe gaat, stap dan eens 2 bushaltes eerder uit, en wandel het laatste stuk naar huis of naar je werk. Vind je het te warm om te lopen of te fietsen? Ga lekker naar het zwembad en en leef je uit. Bewegen in het water verbrandt calorieën en het houdt je koel, zelfs op de heetste dagen. Zorg alleen wel dat je niet uitdroogt, en drink voldoende water.

Nog meer tips bespreken we tijdens ons EGA-uur, tot volgende week

fitness Pictures, Images and Photos