Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus
Ingrediƫnten
* 160 g meergranen spaghetti
* 1 el olijfolie
* 540 gr rundergehaktballetjes
* 125 gr ui, gesnipperd
* 250 g winterpeen, in blokjes
* 1 tl gemalen kaneel
* 1 pak gezeefde tomaten (passata di pomodoro, 500 g)
* 2 el munt (bakje 15 g), in reepjes
Bereiden
1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bak de gehaktballetjes op een panfitvel. Schep ze met een schuimspaan uit de pan op een bord. 2. Smoor de ui 1 min. met 1 el olie. Voeg de wortel toe en smoor die 4 min. mee. Schep er de kaneel door en doe de gehaktballetjes terug in de pan. Schenk de pasta in de pan en verwarm nog 5 min. Voeg de munt toe en peper en zout naar smaak. 3. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de balletjes in tomaten-kaneelsaus. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en serveer.
<< Home