Garnalensalade met rauwe ham
Lunch gerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten:100 g rucolasalade, 100 g plakken rauwe ham, (Parmaham, 200 g garnalen (liefst de grotere soort), 24 witte druiven zonder pit, 4 eetl. olijfolie, 1 eetl. balsamicoazijn, versgemalen peper, zout, 2 cherrytomaatjes
Bereiding:
- Verdeel de rucolasalade over de borden.
- Snijd de rauwe ham in stukjes of reepjes.
- Leg de garnalen en de rauwe ham op de salade.
- Halveer de druiven en leg ze erbij.
- Roer een dressing van de olijfolie, balsamicoazijn en peper en zout.
- Sprenkel de dressing over de garnalen, ham, druiven en rucolasalade.
- Garneer met kleine partjes cherrytomaatjes.
- Serveer er 60 gram per persoon in plakken gesneden bruin stokbrood bij.
<< Home