dinsdag, april 19, 2011

Lunch met rauwkost



Ingrediƫnten
Rode paprika, Gele paprika,Bloemkool,Bleekselderij,Tomaat,Wortel
50 gr Kwark, 0% v.g., naturel
1 eetlepel Mayonaise
2 koffielepel(s) Citroensap
2 eetlepel(s) Verse kruiden
1 teentje(s) Knoflook
1 snufje Peper
1 snufje Zout
Instructies

* Roer de kwark, de mayonaise, het citroensap en de verse kruiden (bijv. peterselie, bieslook, kervel, dille) door elkaar en pers het knoflookteentje erboven uit. Breng de dipsaus op smaak met peper en zout.

* Snijd de paprika in reepjes, de bleekselderij in stukjes, de tomaat in schijfjes en de wortel in staafjes. Verdeel de bloemkool in roosjes.

* Serveer de rauwkost met de dipsaus en 60 gram bruin stokbrood.

als nagerecht 50 gr kwark met 150 gr aardbeien