zondag, april 09, 2006

Eiersalade

Lunchrecept voor 2 personen.

Ingrediƫnten:

2 bruine broodjes van 60 gram (volkoren, meergranen- of waldkornbollen), 2 eetl. mosterd ,4 hardgekookte eieren, 1 eetl. mayonaise, 2 eetl. biogarde, versgemalen peper, zout, mespuntje kerriepoeder, 2 eetl. gehakte bieslook (vers of diepvries), bakje tuinkers

Bereiding:

  1. Halveer de broodjes en besmeer ze licht met mosterd. Pel de eieren en verdeel ze in 6 parten.
  2. Meng de mayonaise met de biogarde, peper, zout, kerriepoeder en bieslook. Schep de saus luchtig door de eieren.
  3. Beleg de broodjes met tuinkers en schep de eiersalade erop.

Ideetje:

Beleg het broodje met plakjes komkommer of augurk en verdeel daarover de eiersalade.
Bereid de paas salade uit met e.v. rauwkost en fruit.